Bioresonantie

Wat houdt Bioresonantietherapie/ frequentietherpie in?

"In de hedendaagse wereld is het cruciaal om ons immuunsysteem te ondersteunen en te versterken, naast het aanpakken van stress en andere systemen in ons lichaam.

Wat is frequentietherapie? Frequentietherapie is een vorm van complementaire geneeskunde die elektromagnetische frequenties gebruikt om het lichaam in evenwicht te brengen en te genezen. Het concept achter frequentietherapie draait om het idee dat elke cel, elk orgaan en elk systeem in ons lichaam een unieke frequentie heeft. Wanneer deze frequenties verstoord raken, kunnen gezondheidsproblemen ontstaan. Door specifieke frequenties toe te passen, kunnen deze verstoringen worden gecorrigeerd en het natuurlijke genezingsproces worden gestimuleerd.

Hoe ondersteunt frequentietherapie het immuunsysteem? Ons immuunsysteem is een complex netwerk van cellen, organen en weefsels die samenwerken om ons lichaam te beschermen tegen ziekteverwekkers. Frequentietherapie kan het immuunsysteem op verschillende manieren ondersteunen:

  1. Stressvermindering: Frequentietherapie kan helpen bij het verminderen van stress, wat een aanzienlijke invloed heeft op het immuunsysteem. Door het verminderen van stresshormonen zoals cortisol, kan het immuunsysteem sterker en efficiënter worden.

  2. Ontstekingsremmend effect: Frequentietherapie kan ontstekingen verminderen door de juiste frequenties toe te passen. Chronische ontstekingen kunnen het immuunsysteem verzwakken, dus het verminderen van ontstekingen kan de immuunrespons verbeteren.

  3. Stimulatie van immuuncellen: Specifieke frequenties kunnen de activiteit van immuuncellen zoals natuurlijke killercellen, T-cellen en macrofagen stimuleren. Dit draagt bij aan een versterkt immuunsysteem en een verbeterde immuunrespons.

  4. Lichaamsbalans: Frequentietherapie kan helpen om het lichaam in balans te brengen, zodat het immuunsysteem optimaal kan functioneren. Door verstoringen in de cellulaire frequenties te corrigeren, kan het lichaam zijn natuurlijke afweermechanismen effectiever inzetten.

  5. Denk ook aan allergieen, hooikoorst 

Hoe kun je frequentietherapie toepassen om het immuunsysteem te ondersteunen? Frequentietherapie kan op verschillende manieren worden toegepast om het immuunsysteem te ondersteunen. Binnen onze praktijk maken we gebruik van een Bicom bioresonantie apparaat, dat gespecialiseerd is in het genereren van specifieke frequenties en deze via elektroden of geluidsgolven aan het lichaam kan leveren. Dit soort apparaten wordt wereldwijd gebruikt door artsen en therapeuten en heeft ook zijn plaats in therapeutische klinieken in het buitenland.

Het is belangrijk op te merken dat frequentietherapie naast reguliere medische behandelingen kan worden toegepast. Het kan een waardevolle aanvulling zijn op een gezonde levensstijl, waaronder een uitgebalanceerd dieet, voldoende lichaamsbeweging, voldoende slaap en het vermijden van stress.

Samengevat biedt frequentietherapie een boeiende benadering om het immuunsysteem te ondersteunen en te versterken, terwijl het ook stress en andere systemen in ons lichaam aanpakt. Als je interesse hebt in deze vorm van therapie, nodigen we je uit om een contact met ons op te nemen voor meer informatie over de geschiktheid voor jouw specifieke situatie."

 

"Frequentie therapie: Het idee dat de juiste frequenties kunnen dienen als de harmonische sleutel tot het herstellen van balans en gezondheid in het lichaam."