Cursus Reiki

Tera Mai ™ reiki is een essentieel onderdeel van het Tera Mai ™ Healingsysteem dat het werken met meerdere healingtechnieken en gechannelde energieën omvat.

De basis van Tera Mai Reiki is het door dr. Usui, een Japanse theoloog, herontdekte systeem van healen door middel van handoplegging. Ondersteunen van het zelfherstellend vermogen door energieoverbrenging is zo oud als de mensheid zelf. Het systeem van Reiki werd rond de eeuwwisseling o.a. via een visioen geopenbaard aan dr. Usui. Hij ontving de sleutel tot het in werking stellen van een aantal eeuwenoude symbolen, die het genezen met universele levensenergie mogelijk maken. Tera Mai ™ Reiki wordt doorgegeven door veelal Masters die ook ingewijd zijn in de lijn van dr. Usui, dr. Hayashi en mevrouw Takata. Tera Mai Reiki is een versterkte en uitgebreidere vorm van de tot nu toe toegepaste vorm van Reiki, die vooral ook de mogelijkheid biedt om karma sneller te kunnen uitwerken.

Inhoud van de Reiki Cursus.

Reiki 1 (Eerste graad)

In de eerste graad (in het Westerse "traditionele"onderwijs) ontvangt de leerling een viertal afstemmingen die ervoor zorgen dat de leerling de universele levensenergie kan overdragen en waarmee het kanaal voor de doorgifte van deze universele levensenergie gereactiveerd wordt. Tijdens de cursus krijgt de leerling les in de beginselen van Reiki en hem/haar worden de diverse handposities aangeleerd.
Kijk in de agenda voor de mogelijkheden.

Reiki 2 (Tweede graad)

In de tweede graad wordt (in het Westerse "traditionele"onderwijs) een drietal symbolen geactiveerd die ervoor zorgen dat het doorgiftekanaal, de reikwijdte van Reiki wordt vergroot. in de cursus voor de tweede graad wordt de leerling geleerd om op afstand te genezen. Daartoe wordt de leerling een aantal symbolen aangeleerd, waarmee men Reiki op afstand kan toepassen en waarmee men emotioneel kan genezen.
Kijk in de agenda voor de mogelijkheden.

Reiki 3 (Derde graad)

De derde graad (in het Westerse "traditionele"onderwijs) is een cursus waarin de leerling persoonlijk onderwijs en coaching ontvangt om de Reiki methode te onderwijzen en uit te dragen. Deze zijn in twee gedeelt het healing gedeelte en masterschap gedeelte.
Voor meer informatie hierover kunt u contact met mij opnemen.

Reiki oefenavond

tijdens deze avonden gaan we dieper in op het healingsproces van de gever naar de ontvanger. Wat neem je waar en wat zou het kunnen betekenen. Hoe neem je de behandeling waar. Een fijne manier om het Reiki systeem beter in de vingers te krijgen.
Kijk in de agenda voor de mogelijkheden.

Inwijdingen

Een inwijding is een initiatie of afstemmingsritueel. Bij een inwijding wordt het trillingsgetal van het energieveld van de leerling verhoogd en krijgt de leerling nieuwe technieken aangeleerd. Bij de inwijding in de tweede en derde graad worden de leerlingen ook de symbolen met de bijbehorende mantra geleerd.

Belangrijk om te realiseren.

IET/ Reiki/ Seichem/ Reconnectieve Healing stellen geen diagnose, en genezen geen ziekte.

Verder is IET/ Reiki/ Seichem/ Reconnectieve Healing niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen.
Als IET/ Reiki/ Seichem / Reconnectieve Healing -behandelaar behandelen we het energetisch lichaam en ondersteunen we de klant hiermee in het zelfhelend proces.