Cursus Seichem

De basis van Tera Mai Reiki is het door dr. Usui, een Japanse theoloog, herontdekte systeem van healen door middel van handoplegging. Ondersteunen van het zelfherstellend vermogen door energieoverbrenging is zo oud als de mensheid zelf.

In de jaren tachtig herontdekten twee Amerikaanse Reiki-meesters, Darcy Miller en Katleen Milner, de verloren gegane delen van Reiki. Eerst werd de volledige Aarde-Stroom herontdekt. Dit noemden zij Tera-MaiTM Reiki. Vervolgens kwamen de andere elementen weer terug. Alle vier de elementen samen noemden zij, om het te onderscheiden van de zo dramatisch gereduceerde Reiki, Tera-Mai TM Seichem. De trade mark (tm) is later toegevoegd, om te garanderen dat iedere inwijding volgens exact dezelfde methode gebeurt, zodat nooit meer de helende Reiki-energie zo teruggesnoeid zou worden.


Traditioneel Reiki is dus een deel van de Aarde-Stroom. Tera-Mai TM Reiki omvat de gehele helende Aarde-Stroom.


Tera-Mai TM Seichem bevat alle vier de helende elementen,

•Aarde (Reiki) aartsengel Rafaël
•Water (Sophi-el) aartsengel Gabriël - de vrouwelijke energieën
•Lucht (Angelic-light) aartsengel Michaël
•Vuur (Sakara) aartsengel Uriël - de mannelijke energieën.

Via deze 4 elementen maak je een balans in je energiesysteem en ook in jezelf.

VUUR (Sakara): werkt in de Aura en reinigt de Chakra's. Het brandt door de blokkades en weerstanden heen die in de fijnstoffelijke lichamen aanwezig zijn en transformeert. Het brengt een regenboog van beschermend licht die de aura omringt. Sakara voelt aan als kleine elektrische impulsen die door je handen gaan.

WATER (Sophi‑El): dringt diep door in het emotionele lichaam om de Kern van oorzaak en gevolg van de verstoring te vinden. Het opent het HART zodat men weer Liefde kan ontvangen en weer mededogen kan hebben. Sophi‑El in combinatie met de andere stralen van heling zal de personen die ermee behandeld worden het gevoel van vreugde brengen en het gevoel van: “ik verdien het om gelukkig te zijn”. Sophi-El voelt aan als golven van koele energie.

LUCHT (Angeliclight): verhoogt de kracht om samen te werken en te communiceren met de Engelen en Gidsen die de healing verrichten. Het aanroepen bij naam werkt het sterkst. Ook wordt de effectiviteit van het derde oog en de keel chakra aanzienlijk verhoogd. Een ander aspect van communicatie is de stem of de kracht van het gesproken woord. Angeliclight verhoogt deze kwaliteit. Wees dus bewust van wat je zegt, alles wat je zegt kunnen de engelen uitvoeren. Dat is de reden waarom zij, die geïnitieerd worden in Angeliclight, een gedisciplineerde geest moeten hebben en zich bewust moeten zijn van hun woorden. Door Angeliclight wordt alles waarmee je werkt, b.v. REIKI, krachtiger en meegetrokken naar hogere niveaus. Angeliclight bestaat uit levels de eerste drie zijn: 0 - 66, de tweede is 67 - 319 en de derde van 320 - 333. Daarna gaan de levels door tot in het oneindige maar alleen de goddelijke wereld kan je hierin initiëren.

Bij de afstemming / initiatie van

Seichem

word je verbonden met de stralen van de vier elementen.

Ook na deze initiaties vindt er een reiniging van drie weken plaats 3 x 7= 21 dagen.

Belangrijk om te realiseren.

IET/ Reiki/ Seichem/ Reconnectieve Healing stellen geen diagnose, en genezen geen ziekte.

Verder is IET/ Reiki/ Seichem/ Reconnectieve Healing niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen.
Als IET/ Reiki/ Seichem / Reconnectieve Healing -behandelaar behandelen we het energetisch lichaam en ondersteunen we de klant hiermee in het zelfhelend proces.