Klankschalen Beleving

                                                                                                                                            

Een klankschaal is een muziekinstrument in de vorm van een schaal dat vervaardigd is uit een legering van verschillende metalen en kunnen qua afmeting, kleur, wanddikte en samenstelling van elkaar verschillen.

Klankschalen zijn afkomstig uit de Tibetaans boeddhistische gebieden in de verschillende staten in de Himalaya. Ze worden o.a.gebruikt als, slaginstrumenten, relaxatie ondersteunende geluidsbronnen en als instrumenten bij het snoezelen. Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur.

Gebruik van klankschalen

Klankschalen worden toegepast in klankbeleving vanwege de rustgevende klanken en ontspanningstechnieken. Bij de klankschalenbeleving wordt ook een rainstick en oceandream gebruikt. Wat een merkbare meerwaarde in de beleving weer geeft.

Je kunt bij heerlijk thuiskomen in je lichaam middels een klankbeleving.
Afhankelijk van je vraag plaats gebruik ik stemvorken bij of inspriratie teksten.

De werking van o.a. klankschalen berust op resonantie. Via horen en voelen resoneren lichaamscellen mee met de klanken. Ze hebben een speciale invloed op lichaam, emoties en geest. Elke klankschaal of instrument heeft een eigen toonzetting en klankkleur.

Klank is een trilling.
Zo zetten de klanken ons in beweging. Ze vormen een harmoniserende klank, waardoor de trillingsfrequenties van het lichaam weer worden hersteld.


Wil jij een klankbeleving ervaren, Geef je dan op.

Een klanksensatie is een mooi cadeau aan jezelf. Door klank kan (zelf)vertrouwen, blijdschap, vrede en harmonie meer gaan stromen. Klank dringt door tot in de diepste lagen van je bewustzijn en in je cel. Wanneer je deze beling ervaart, dan kun je je steeds meer in balans komen.