Wat kan ik voor je betekenen

Nog even kort op een rij wat ik/ de jaspis voor u kan betekenen:

 

 

  • Individuele Begeleiding: Biedt persoonlijke begeleiding op maat om mensen te ondersteunen bij hun specifieke uitdagingen.

 

  • Diverse Therapieën: Biedt veelzijdige therapieën met diverse benaderingen om verschillende problemen en vragen aan te pakken.

 

  • Centrale Aandacht: Staat het individuele probleem of de vraag van de cliënt centraal en werkt samen om de nodige aandacht te geven voor herstel en positieve verandering.

 

  • Herstel: Helpt mensen op weg naar herstel en verbetering van hun welzijn.

 

  • Aanvulling op Gezondheidszorg: Biedt waardevolle aanvullingen op reguliere gezondheidszorg.

 

  • Ondersteuning bij Diverse Klachten en Uitdagingen: Biedt hulp bij uiteenlopende klachten en uitdagingen, waaronder psycho-sociale klachten, stress, burnout, trauma-verwerking, rouwverwerking, loopbaan- en levensvragen, energieblokkades, onzekerheid, faalangst, en het omgaan met hooggevoeligheid.

 

Dit overzicht geeft een beknopte samenvatting van de diensten en ondersteuning die aanboden worden.

 

Ik ben aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (V.B.A.G.) en RBCZ- geregistreerd (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Dit kan betekenen dat je, indien je een aanvullende verzekering hebt, natuurgeneeskundige behandelingen/consulten vaak geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt.

Soms geldt bij ziektekostenverzekeraars dat er een maximum bedrag per jaar aan alternatieve geneeswijzen vergoed wordt of een maximum per consult of dat er niks vergoed wordt.

Kijk voor de exacte wijze van vergoeding voor alternatieve geneeswijzen in jouw polisvoorwaarden.

 

In verband met de voorwaarden van de ziekenkostenverzekeraars, ben ik bezit van de Medische Basiskennis en de Psycho Sociale Basis Kennis die de accreditatie heeft van CPION en SNRO.

Ps. Uiteraard kan en mag er samengewerkt worden met u huisarts. U arts stelt altijd de diagnose.

Sandra Olde Rikkert

telefoon: 06-22040442

Ik probeer zoveel mogelijk op de bovenstaande tijden bereikbaar te zijn. Ben ik toch niet bereikbaar. Spreek je naam en telefoonnummer in, bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

e-mail    : info@de-jaspis.nl of sandra@de-jaspis.