"De Jaspis Praktijk: Waar Bloggen en Welzijn Samenkomen!"

 

Bij De Jaspis Praktijk staat het creëren van een holistische en inspirerende ruimte centraal, waar de kracht van bloggen wordt gecombineerd met het streven naar welzijn en persoonlijke groei. Onze missie is om een bron van inspiratie en inzicht te zijn voor onze lezers, terwijl we tegelijkertijd de reis naar innerlijke rust en welzijn ondersteunen.

 

In onze blogposts ontdek je een schat aan informatie en inspiratie op het gebied van gezondheid, mindfulness, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer. We geloven dat kennis gedeeld moet worden, en onze deskundige bloggers brengen hun expertise samen om jou te begeleiden op jouw pad naar een gezonder en vervullender leven.

 

Of je nu op zoek bent naar tips voor stressbeheersing, gezonde recepten, meditatietechnieken of gewoon een dosis positieve energie, De Jaspis Praktijk heeft het allemaal. Wij zijn er om jou te ondersteunen, te inspireren en te informeren, terwijl we de kracht van bloggen gebruiken om jouw welzijn te versterken.

 

Dus sluit je aan  en laat ons je begeleiden op jouw reis naar een gebalanceerd, gelukkig en gezond leven.

Bij De Jaspis Praktijk, komen bloggen en welzijn samen om jou te helpen het beste uit jezelf te halen.

 

 

Het Belang van Zelfwaardering: Bouw een Sterke Basis van Zelfliefde

Introductie: Zelfwaardering is een essentieel aspect van onze emotionele gezondheid en welzijn.

Het gaat om het hebben van een positieve perceptie van onszelf en het erkennen van onze eigen waarde. Helaas hebben veel mensen te kampen met een gebrek aan zelfwaardering, wat kan leiden tot negatieve gevolgen voor hun welzijn en zelfvertrouwen. In dit blogartikel zullen we verkennen waarom zelfwaardering zo belangrijk is en enkele waardevolle tips delen om een sterke basis van zelfliefde op te bouwen.

  1. Begrijp het belang van zelfwaardering: Zelfwaardering vormt de basis voor een gezond zelfbeeld en een positieve kijk op onszelf. Het stelt ons in staat om onszelf te accepteren, fouten te omarmen en onszelf te waarderen voor wie we zijn. Met een gezonde dosis zelfwaardering kunnen we veerkrachtiger omgaan met uitdagingen en betere relaties opbouwen met anderen.
  2. Werk aan zelfacceptatie: Zelfacceptatie is de eerste stap naar zelfwaardering. Omarm je sterke punten en zwakke punten, en wees vriendelijk en geduldig met jezelf. Accepteer dat niemand perfect is en dat het normaal is om fouten te maken. Door jezelf te accepteren zoals je bent, leg je de basis voor een gezonde zelfwaardering.
  3. Wees bewust van je innerlijke dialoog: Let op de manier waarop je tegen jezelf praat. Zijn je gedachten en woorden negatief of zelfkritisch? Probeer je innerlijke dialoog om te buigen naar positieve en ondersteunende gedachten. Behandel jezelf zoals je een goede vriend zou behandelen en focus op je sterke punten en prestaties.
  4. Omring jezelf met positieve invloeden: Kies bewust voor positieve invloeden in je leven. Dit kunnen mensen zijn die je ondersteunen en aanmoedigen, inspirerende boeken of podcasts, of zelfs affirmaties en visualisaties die je helpen je zelfwaardering te versterken. Vermijd negatieve invloeden die je zelfbeeld kunnen ondermijnen.
  5. Zorg goed voor jezelf: Het tonen van zelfzorg is een krachtige manier om je zelfwaardering te versterken. Neem de tijd voor ontspanning, doe activiteiten die je vreugde brengen en zorg voor je fysieke gezondheid. Door goed voor jezelf te zorgen, laat je zien dat je jezelf waardevol vindt.
  6. Leer van uitdagingen en mislukkingen: In plaats van jezelf te laten ontmoedigen door uitdagingen of mislukkingen, zie ze als leermomenten. Zie ze als kansen om te groeien en te ontwikkelen. Fouten maken is normaal en kan juist leiden tot waardevolle inzichten en persoonlijke groei.
  7. Vier je successen en prestaties: Wees trots op je successen, hoe klein ze ook mogen lijken. Vier je prestaties en erken je inspanningen. Dit helpt je om positieve emoties te cultiveren en je zelfwaardering te versterken.

Conclusie: Zelfwaardering is van onschatbare waarde voor ons welzijn en zelfvertrouwen. Door te werken aan zelfacceptatie, positieve zelfspraak, zelfzorg en het omarmen van uitdagingen, kunnen we een sterke basis van zelfliefde opbouwen. Laat zelfwaardering een prioriteit zijn in je leven en zie hoe het je helpt groeien en bloeien als individu. Je verdient het om jezelf lief te hebben en te waarderen, precies zoals je bent.

Kamer van Koophandel

KvK 08211034, BTW nr NL001576059B46

Kies voor uw eigen Wel - Zijn.

 

 

Op de website vindt u informatie die u kunt lezen. Ik verzamel geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming. Wanneer u zich aanmeldt, noteer ik de gegevens om contact te onderhouden, uw behandeling en dossier bij te houden, en facturering aan uw zorgverzekeraar te regelen volgens de AVG/AVG-verklaring. Als er andere redenen zijn waarvoor persoonlijke gegevens nodig zijn, zal ik dit met u bespreken.

Uw privacy en vertrouwelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Klachtenfolder 

 

privacyverklaring

 

Behandelovereenkomst

                           

Contact

Sandra Olde Rikkert

Kieftsbeeklaan 1 kamernummer 1.28
7607 TA Almelo

 

Het Terra bedrijvengebouw en mijn praktijk is zowel voor cliënten die slecht ter been zijn als met rolstoel toegankelijk.


Het Terra gebouw staat op de kruising Van Rechteren Limpurgsingel/ Kieftsbeeklaan naast McDonalds en Preston Palace

Beroepsvereniging VBAG en Register RBCZ

Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg