"De Jaspis Praktijk: Waar Bloggen en Welzijn Samenkomen!"

 

Bij De Jaspis Praktijk staat het creëren van een holistische en inspirerende ruimte centraal, waar de kracht van bloggen wordt gecombineerd met het streven naar welzijn en persoonlijke groei. Onze missie is om een bron van inspiratie en inzicht te zijn voor onze lezers, terwijl we tegelijkertijd de reis naar innerlijke rust en welzijn ondersteunen.

 

In onze blogposts ontdek je een schat aan informatie en inspiratie op het gebied van gezondheid, mindfulness, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer. We geloven dat kennis gedeeld moet worden, en onze deskundige bloggers brengen hun expertise samen om jou te begeleiden op jouw pad naar een gezonder en vervullender leven.

 

Of je nu op zoek bent naar tips voor stressbeheersing, gezonde recepten, meditatietechnieken of gewoon een dosis positieve energie, De Jaspis Praktijk heeft het allemaal. Wij zijn er om jou te ondersteunen, te inspireren en te informeren, terwijl we de kracht van bloggen gebruiken om jouw welzijn te versterken.

 

Dus sluit je aan  en laat ons je begeleiden op jouw reis naar een gebalanceerd, gelukkig en gezond leven.

Bij De Jaspis Praktijk, komen bloggen en welzijn samen om jou te helpen het beste uit jezelf te halen.

 

 

 

Hier is een korte meditatie die je kunt gebruiken om de overgang van werk naar huis te vergemakkelijken:

Zoek een rustige plek: Ga op een rustige plek zitten waar je niet gestoord wordt. Dit kan je werkplek zijn, een stille kamer, of zelfs een rustig hoekje in de natuur als dat mogelijk is.

 

Sluit je ogen: Sluit zachtjes je ogen om jezelf af te sluiten van externe prikkels.

 

  • Diepe ademhaling: Begin met diepe ademhalingen. Adem diep in door je neus en vul je longen met frisse lucht. Houd even vast en adem dan langzaam uit door je mond. Herhaal dit een paar keer om je ademhaling te vertragen en te kalmeren.

 

  • Lichaamsbewustzijn: Neem een moment om je bewust te worden van je lichaam. Voel hoe je zit, merk eventuele spanning op en probeer deze los te laten.

 

  • Loslaten van werk: Stel je nu je werkplek voor en breng al je gedachten en zorgen met betrekking tot werk in je geest. Visualiseer ze als wolken in de lucht. Terwijl je uitademt, zie je deze wolken geleidelijk aan verdwijnen, waardoor je geest vrij wordt van werkgerelateerde gedachten.

 

  • Thuisvisualisatie: Stel je nu je huis voor. Visualiseer de warmte en comfort van thuis. Zie jezelf daar aankomen en voel de ontspanning die dat met zich meebrengt.

 

  • Dankbaarheid: Neem een moment om dankbaar te zijn voor de mogelijkheid om te werken en voor het vooruitzicht van thuiskomen. Denk aan de positieve aspecten van zowel je werk als je thuis.

 

  • Intentie stellen: Stel een positieve intentie voor je avond. Misschien wil je ontspannen, quality time doorbrengen met je gezin, of gewoon genieten van wat vrije tijd.

 

  • Adem diep in en open je ogen: Adem nog een keer diep in en open dan langzaam je ogen.

 

  • Overgang: Sta op en begin rustig aan je overgang van werk naar huis. Neem de rust en ontspanning met je mee terwijl je de rest van je dag voortzet.

 

Deze korte meditatie kan je helpen om de stress en gedachten van het werk los te laten en jezelf voor te bereiden op een rustige en harmonieuze overgang naar huis. Het stelt je in staat om met meer aanwezigheid en positieve energie in je thuisomgeving te stappen.

 

Wanneer je bekend bent met de stappen en ze oefent om ze toe te passen, ontwikkelt zich een persoonlijke routine die gemakkelijk toepasbaar is.

Kamer van Koophandel

KvK 08211034, BTW nr NL001576059B46

Kies voor uw eigen Wel - Zijn.

 

 

Op de website vindt u informatie die u kunt lezen. Ik verzamel geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming. Wanneer u zich aanmeldt, noteer ik de gegevens om contact te onderhouden, uw behandeling en dossier bij te houden, en facturering aan uw zorgverzekeraar te regelen volgens de AVG/AVG-verklaring. Als er andere redenen zijn waarvoor persoonlijke gegevens nodig zijn, zal ik dit met u bespreken.

Uw privacy en vertrouwelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Klachtenfolder 

 

privacyverklaring

 

Behandelovereenkomst

                           

Contact

Sandra Olde Rikkert

Kieftsbeeklaan 1 kamernummer 1.28
7607 TA Almelo

 

Het Terra bedrijvengebouw en mijn praktijk is zowel voor cliënten die slecht ter been zijn als met rolstoel toegankelijk.


Het Terra gebouw staat op de kruising Van Rechteren Limpurgsingel/ Kieftsbeeklaan naast McDonalds en Preston Palace

Beroepsvereniging VBAG en Register RBCZ

Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg