"De Jaspis Praktijk: Waar Bloggen en Welzijn Samenkomen!"

 

Bij De Jaspis Praktijk staat het creëren van een holistische en inspirerende ruimte centraal, waar de kracht van bloggen wordt gecombineerd met het streven naar welzijn en persoonlijke groei. Onze missie is om een bron van inspiratie en inzicht te zijn voor onze lezers, terwijl we tegelijkertijd de reis naar innerlijke rust en welzijn ondersteunen.

 

In onze blogposts ontdek je een schat aan informatie en inspiratie op het gebied van gezondheid, mindfulness, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer. We geloven dat kennis gedeeld moet worden, en onze deskundige bloggers brengen hun expertise samen om jou te begeleiden op jouw pad naar een gezonder en vervullender leven.

 

Of je nu op zoek bent naar tips voor stressbeheersing, gezonde recepten, meditatietechnieken of gewoon een dosis positieve energie, De Jaspis Praktijk heeft het allemaal. Wij zijn er om jou te ondersteunen, te inspireren en te informeren, terwijl we de kracht van bloggen gebruiken om jouw welzijn te versterken.

 

Dus sluit je aan  en laat ons je begeleiden op jouw reis naar een gebalanceerd, gelukkig en gezond leven.

Bij De Jaspis Praktijk, komen bloggen en welzijn samen om jou te helpen het beste uit jezelf te halen.

 

 

Met Kennis en Consistentie naar Succes: Een Eenvoudige Routine

 

Iedereen droomt van succes in zijn of haar leven. Of het nu gaat om professioneel succes, persoonlijke groei of het bereiken van doelen, succes is vaak het resultaat van een goed doordachte routine. In deze blog gaan we dieper in op het idee dat met kennis van de stappen en consistente oefening, je een eigen eenvoudig toepasbare routine kunt creëren voor succes.

 

De Kracht van Kennis

Kennis is de sleutel tot succes. Voordat je begint met het opstellen van je routine, is het cruciaal om te begrijpen wat je doelen zijn en hoe je ze kunt bereiken. Dit begint met het verzamelen van informatie, onderzoek doen en leren van anderen die succes hebben bereikt op het gebied waarin je wilt excelleren.

Stel je voor dat je je wilt richten op gezondheid en fitheid. Begin met het leren over voeding, lichaamsbeweging en gezonde gewoonten. Raadpleeg deskundigen, lees boeken en zoek betrouwbare bronnen online. Deze kennis zal de basis vormen van je succesroutine.

 

Consistentie is de Sleutel

Kennis alleen is echter niet genoeg. Het is belangrijk om die kennis om te zetten in actie door consistent te oefenen. Dit betekent dat je dagelijks, wekelijks of maandelijks actief werkt aan je doelen. Consistentie is de lijm die je routine bij elkaar houdt en ervoor zorgt dat je voortgang boekt.

 

Terugkomend op het voorbeeld van gezondheid en fitheid: stel een trainings- en voedingsschema op en houd je eraan. Het kan moeilijk zijn in het begin, maar na verloop van tijd zal consistentie resulteren in meetbare vooruitgang. Het is belangrijk om geduldig te blijven en te onthouden dat succes niet van de ene op de andere dag komt.

 

Het Creëren van je Succesroutine

Nu je de kracht van kennis en consistentie begrijpt, is het tijd om je eigen succesroutine te creëren. Hier zijn enkele stappen om je op weg te helpen:

 

  • Stel Duidelijke Doelen: Definieer wat succes voor jou betekent en welke doelen je wilt bereiken.

 

  • Verzamel Kennis: Leer alles wat je kunt over het onderwerp dat verband houdt met je doelen.

 

  • Plan Je Routinestappen: Bepaal welke acties je moet ondernemen om je doelen te bereiken.

 

  • Wees Consistent: Stel een schema op en houd je eraan, zelfs als het moeilijk wordt.

 

  • Evalueer en Pas Aan: Periodiek je voortgang evalueren en je routine aanpassen indien nodig.

 

  • Blijf Gemotiveerd: Vind manieren om jezelf gemotiveerd te houden, zoals beloningen of het bijhouden van je vooruitgang.

 

  • Leer van Fouten: Fouten maken is menselijk. Gebruik ze als leermomenten en ga door.

 

Het opbouwen van een succesroutine kost tijd en inzet, maar de beloningen zijn de moeite waard. Of je nu streeft naar carrièresucces,

persoonlijke groei of een gezondere levensstijl, met kennis van de stappen en consistent oefenen, kun je je eigen pad naar succes creëren.

 

Het begint allemaal met de eerste stap, dus waar wacht je nog op?

Ga ervoor en maak je routine voor succes!

 

 

Kamer van Koophandel

KvK 08211034, BTW nr NL001576059B46

Kies voor uw eigen Wel - Zijn.

 

 

Op de website vindt u informatie die u kunt lezen. Ik verzamel geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming. Wanneer u zich aanmeldt, noteer ik de gegevens om contact te onderhouden, uw behandeling en dossier bij te houden, en facturering aan uw zorgverzekeraar te regelen volgens de AVG/AVG-verklaring. Als er andere redenen zijn waarvoor persoonlijke gegevens nodig zijn, zal ik dit met u bespreken.

Uw privacy en vertrouwelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Klachtenfolder 

 

privacyverklaring

 

Behandelovereenkomst

                           

Contact

Sandra Olde Rikkert

Kieftsbeeklaan 1 kamernummer 1.28
7607 TA Almelo

 

Het Terra bedrijvengebouw en mijn praktijk is zowel voor cliënten die slecht ter been zijn als met rolstoel toegankelijk.


Het Terra gebouw staat op de kruising Van Rechteren Limpurgsingel/ Kieftsbeeklaan naast McDonalds en Preston Palace

Beroepsvereniging VBAG en Register RBCZ

Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg