"De Jaspis Praktijk: Waar Bloggen en Welzijn Samenkomen!"

 

Bij De Jaspis Praktijk staat het creëren van een holistische en inspirerende ruimte centraal, waar de kracht van bloggen wordt gecombineerd met het streven naar welzijn en persoonlijke groei. Onze missie is om een bron van inspiratie en inzicht te zijn voor onze lezers, terwijl we tegelijkertijd de reis naar innerlijke rust en welzijn ondersteunen.

 

In onze blogposts ontdek je een schat aan informatie en inspiratie op het gebied van gezondheid, mindfulness, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer. We geloven dat kennis gedeeld moet worden, en onze deskundige bloggers brengen hun expertise samen om jou te begeleiden op jouw pad naar een gezonder en vervullender leven.

 

Of je nu op zoek bent naar tips voor stressbeheersing, gezonde recepten, meditatietechnieken of gewoon een dosis positieve energie, De Jaspis Praktijk heeft het allemaal. Wij zijn er om jou te ondersteunen, te inspireren en te informeren, terwijl we de kracht van bloggen gebruiken om jouw welzijn te versterken.

 

Dus sluit je aan  en laat ons je begeleiden op jouw reis naar een gebalanceerd, gelukkig en gezond leven.

Bij De Jaspis Praktijk, komen bloggen en welzijn samen om jou te helpen het beste uit jezelf te halen.

 

 

 

Sandra Olde Rikkert-Makkinga: Een Holistische Benadering van Welzijn

 

Hallo, ik ben Sandra Olde Rikkert-Makkinga.

 

Na twee decennia van waardevolle ervaring in de zorg- en dienstverlening, waarin ik onder andere heb gewerkt als Gespecialiseerd Verzorgende en Maatschappelijk Werker, wil ik me graag aan je voorstellen.

Gedurende deze tijd viel me op dat de nadruk vaak lag op het identificeren van problemen, terwijl het geheel van de mens soms over het hoofd werd gezien.

 

Ik ontdekte dat er meer mogelijkheden zijn om met problemen en vragen om te gaan, vooral vanuit een holistische visie die lichaam, geest en ziel als onlosmakelijk met elkaar verbonden beschouwt. Deze benadering erkent dat alles met elkaar in verband staat.

 

In de afgelopen jaren heb ik mijn kennis uitgebreid op verschillende gebieden, waaronder Psycho-energetische therapie, Bioresonantie, massages, EMDR, IET, Reiki, EFT, oorreflexologie, spagyriek, en meer.

 

Mijn eigen persoonlijke reis was ook een belangrijk onderdeel van mijn groei en ontwikkeling. Ik heb stresvolle jaren doorgemaakt waarin ik moeilijke keuzes moest maken en afscheid moest nemen van mijn geliefde man.

 

Trots kijk ik nu naar waar ik sta en wat ik doe.

 

Ik heb gemerkt dat er een groeiende behoefte is aan gerichte aandacht voor de uitdagingen waarmee mensen worden geconfronteerd. Vaak voelen mensen zich vermoeid omdat hun problemen niet serieus worden genomen, en ze hebben behoefte aan een benadering die dieper graaft.

 

Ik hoor vaak de vraag: "Is dit geen zweverig gedoe?" Mijn antwoord is resoluut: nee. Een cruciale voorwaarde voor mijn benadering is dat we stevig met beide voeten op de grond staan. We moeten onze eigen verantwoordelijkheid nemen en bewuste keuzes maken in het echte leven, waarin we dagelijks de uitdagingen van de maatschappij aangaan.

 

Het is van essentieel belang om in het hier en nu te leven. Dit is waar we het mee moeten doen, en samenwerking is de sleutel tot succes. Bij mijn werk staat de gehele mens centraal, en ik geloof dat welzijn en positieve verandering voortkomen uit een diepgaande verbinding met onszelf, anderen en de wereld om ons heen.

 

Ik nodig je uit om mijn holistische benadering te verkennen en te ontdekken hoe we samen kunnen werken aan een evenwichtiger en vervuld leven.

Het is mijn passie om mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en een gezond en gelukkig leven te leiden, waarbij we met beide benen stevig op de grond staan en leven in het hier en nu.

 

    Sandra

 

Kamer van Koophandel

KvK 08211034, BTW nr NL001576059B46

Kies voor uw eigen Wel - Zijn.

 

 

Op de website vindt u informatie die u kunt lezen. Ik verzamel geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming. Wanneer u zich aanmeldt, noteer ik de gegevens om contact te onderhouden, uw behandeling en dossier bij te houden, en facturering aan uw zorgverzekeraar te regelen volgens de AVG/AVG-verklaring. Als er andere redenen zijn waarvoor persoonlijke gegevens nodig zijn, zal ik dit met u bespreken.

Uw privacy en vertrouwelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Klachtenfolder 

 

privacyverklaring

 

Behandelovereenkomst

                           

Contact

Sandra Olde Rikkert

Kieftsbeeklaan 1 kamernummer 1.28
7607 TA Almelo

 

Het Terra bedrijvengebouw en mijn praktijk is zowel voor cliënten die slecht ter been zijn als met rolstoel toegankelijk.


Het Terra gebouw staat op de kruising Van Rechteren Limpurgsingel/ Kieftsbeeklaan naast McDonalds en Preston Palace

Beroepsvereniging VBAG en Register RBCZ

Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg