Cursus Integrated Energy Therapy

Integrated Energy Therapy, IET-Cursus

IET is ontwikkeld door Stevan J. Thayer, grondlegger van het Center of Being in de USA, en tevens gecertificeerd Reiki Master. (www.centerofbeing.com) Je ontvangt na afronding van de drie niveaus van de I.E.T. opleiding voor ieder niveau een certificaat van het Center of Being. (Basis, Intermediate en Advanced Level). Binnen IET werken we met het integratiekanaal, een energiekanaal dat ervoor zorgt dat de energie van het celgeheugen van het lichaam in evenwicht wordt gebracht. Wij geven uitleg over de energiestroom, behandelen het energetisch lichaam en ondersteunen de klanten in het zelfhelend proces.


Tijdens onze IET opleiding krijgen we d.m.v. initiatie een permanente (en steeds krachtiger wordende) energieafstemming op de IET energiestraal. (behorende bij Engel Ariël en de Engelen van de Violette Straal en St. Germain) Deze afstemming verwijdt het energetisch lichaam en zorgt ervoor dat we een kanaal zijn voor IET energie. De IET energiestraal heeft een hogere frequentie dan de Reiki energiestraal en zorgt voor emotionele, mentale en spirituele schoonmaak. Verder zorgt de IET energie ook voor energetische herstructurering van het DNA van je lichaam en ondersteunt je bij het leven van je Zielspad, Levensdoel, Zieledoel. Het doel van IET is om de levensenergie in het menselijk lichaam en in het menselijk energieveld te openen door onderdrukte gevoelens van het cellulair geheugen te integreren en de energieblokkades, die met deze onderdrukte gevoelens verbonden zijn, op te ruimen. Hierdoor lost de onderdrukte energielading op en zoekt ze een nieuw evenwicht in het energetisch veld.

Kijk hieronder voor de inhoud van de cursus op alle 3 niveaus.

Integrated Energy Theray, de cursus in 3 niveaus.

1. IET Basis workshop

Tijdens de IET basis workshop leer je om energieblokkades te verwijderen die te maken hebben het fysieke en emotionele deel van het menselijk energieveld en deze te vervangen door positieve emoties. Inhoud: Een Engelenhartlink leren maken (verbinding met de Engelen,hier door kan de geïntegreerde energie (= Engelenenergie) stromen) Inwijding: afstemming op de Energiestraal van de Engelen en optimalisering van DNA-strengen 1 en 2. Uitleg over het cellulair geheugen en de IET integratie punten.De 5 minuten "empowerment" techniek.

Elkaar behandelen, zelfbehandeling en afstandsbehandeling met IET voor fysieke en emotionele problemen.

2. IET Intermediate workshop

Tijdens de IET Intermediate workshop leer je om op een dieper niveau te werken met IET. Je leert om te werken aan karmische inprentingen, beperkende gedachtepatronen en overtuigingen in het menselijk energieveld en het cellulair geheugen. Inhoud: Inwijding: uitbreiding van de IET energiestraal en optimalisering   van spirituele DNA-strengen 3 en 4 (deels).Uitleg over de energielagen in de aura, zoals deze door IET gebruikt worden.

Het oefenen van de Intermediate behandeling. Elkaar behandelen met deze uitgebreide IET technieken zodat fysieke, emotionele, karmische en herhalende patronen losgelaten worden.

3. IET Advanced workshop

Tijdens de Advanced workshop leer je zeer krachtige technieken die jouw leven (of dat van anderen) in een stroomversnelling brengen zodat je je Zieledoel (Levensdoel) kunt uitvoeren. Inhoud: Inwijding: uitbreiding van je verbinding met de IET straal en optimalisering van spirituele DNA strengen 4 en 5. (deels). Elementen van je zieledoel sneller tot leven te brengen door de hartgolf-techniek en de Zielester schoonmaak (8e chakra). De "hartgolf", "hartnet", "visiebord" en "hartstraal" technieken om je zieledoel te activeren voor jezelf en anderen.

Verankeren van een permanente straal van Engelenenergie op een bepaalde plek: Dit geeft kracht aan iedereen die door de hartstraal gaat en het heelt de aarde.


Belangrijk om te realiseren.
IET/ Reiki/ Seichem/ Reconnectieve Healing stellen geen diagnose, en genezen geen ziekte.
Verder is IET/ Reiki/ Seichem/ Reconnectieve Healing niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen.
Als IET/ Reiki/ Seichem / Reconnectieve Healing -behandelaar behandelen we het energetisch lichaam en ondersteunen we de klant hiermee in het zelfhelend proces.