De Jaspis

Praktijk voor Natuurgeneeskunde.

Waarom zijn groenten en fruit zo belangrijk?

Groenten en fruit vormen een onmisbare bron van essentiële voedingsstoffen, zoals fytonutriënten, vitaminen en mineralen, die cruciaal zijn voor uw lichaam. Het streven is om ze dagelijks in uw dieet op te nemen, omdat dit uw algehele gezondheid ten goede komt en u zich beter zult voelen.

 

Voedingsdeskundigen adviseren een dagelijkse inname van vijf porties groenten en fruit. Dat kan echter soms een uitdaging zijn. Juice PLUS+® biedt de oplossing door uw dagelijkse voeding aan te vullen met de belangrijkste actieve ingrediënten uit vers fruit en groenten, rechtstreeks van de boerderij.

 

Dit wordt ondersteund door talloze wetenschappelijke studies. Het is gebaseerd op het eeuwenoude principe dat Hippocrates ooit formuleerde:

 

"Laat voeding uw medicijn zijn en medicijn uw voeding."

 

Het idee dat voeding een directe invloed heeft op onze gezondheid is al meer dan 2300 jaar oud. Het is betreurenswaardig dat dit principe soms over het hoofd wordt gezien. Als bepaalde voedingsstoffen de oorzaak zijn van gezondheidsproblemen, is elke vorm van behandeling, van regulier tot alternatief, van westerse tot oosterse geneeskunde, slechts gericht op het bestrijden van symptomen als deze voedingsstoffen niet worden aangepakt door middel van eliminatie (bijvoorbeeld door middel van een eliminatiedieet).

 

Hippocrates wist het al; nu is het aan ons om deze wijsheid in praktijk te brengen.

Binnen de praktijk wordt aan de hand van o.a. een anamneseformulier/gesprek, een Bicom Bioresonantie test, QRMA test (Quatum Resonance Magnetic Analyser) getest of het functioneren van de darmen en daarmee samenhangend klachten en immuniteit verstoord is.

Problemen in de darmen hangen vaak samen met een verstoorde darmflora, voeding is een van de belangrijkste pijlers om je gezondheid op te bouwen of te behouden.


Groente, fruit en bessen