Reiki sessie

Hier is wat een Reiki-sessie 

Reiki-sessie:

 

Tijdens een Reiki-sessie ligt de ontvanger meestal gekleed op een tafel, terwijl de Reiki-beoefenaar handen op of boven bepaalde delen van het lichaam plaatst. Reiki behandelt het lichaam, de geest en de ziel als één geheel. Het wordt vaak gebruikt als aanvulling op andere vormen van medische behandeling.

1.Stressvermindering: Reiki-sessies kunnen diepe ontspanning bevorderen en helpen bij het verminderen van stress en angst. De helende energie die wordt overgedragen, kan spanning in het lichaam verminderen.

 

2.Pijnverlichting: Mensen melden vaak verlichting van fysieke pijn na een Reiki-sessie. Hoewel Reiki geen vervanging is voor medische behandeling, kan het de pijn verminderen en het algehele welzijn bevorderen.

 

3.Emotioneel evenwicht: Reiki kan helpen bij het herstellen van emotioneel evenwicht door het vrijmaken van vastzittende emoties en het bevorderen van positieve gevoelens.

 

4.Spirituele groei: Sommige mensen ervaren spirituele groei en inzichten tijdens Reiki-sessies. Het kan hen helpen om een diepere verbinding met zichzelf en het universum te ervaren.

 

Reiki is een vorm van alternatieve geneeskunde die zich richt op het overbrengen van helende energie door middel van handoplegging. Het woord "Reiki" komt uit het Japans en kan worden vertaald als "universele levensenergie" (rei betekent universeel en ki betekent levensenergie).

 

 

 

 Belangrijk om te realiseren.

IET/ Reiki/ Seichem/ stellen geen diagnose, en genezen geen ziekte.

Verder is IET/ Reiki/ Seichem/  niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen.
Als IET/ Reiki/ Seichem /  -behandelaar behandelen we het energetisch lichaam en ondersteunen we de klant hiermee in het zelfhelend proces.