Waarom een cursus?

Er kunnen veel redenen zijn om een cursus te willen volgen, maar de belangrijkste reden is dat je er zelf beter van wordt. Door meer kennis en kunde ben je in staat jezelf te ontwikkelen. Je zou kunnen zeggen om je intuïtieve en spirituele bewustwording te worden en te ontwikkelen. Dit door Reiki, SeichemTM, Intergrated Energy therapy (IET) en Mindfulness.

Agenda

Op de agenda zie je de verschillende cursussen en workshops. 

Mocht er een datum zijn waarop je niet kunt laat het even weten, dan kunnen we eventueel naar een extra datum kijken. 

Intergrated Energy therapy

IET is ontwikkeld door Stevan J. Thayer, grondlegger van het Center of Being in de USA, en tevens gecertificeerd Reiki Master. (www.centerofbeing.com)

Reiki TM

De basis van Tera Mai Reiki is het door dr. Usui, een Japanse theoloog, herontdekte systeem van healen door middel van handoplegging. Genezen door energieoverbrenging is zo oud als de mensheid zelf.

Seichem TM

Tera-Mai TM Seichem bevat alle vier de helende elementen,

Aarde (Reiki) aartsengel Rafaël
Water (Sophi-el) aartsengel Gabriël
Lucht (Angelic-light) aartsengel Michaël
Vuur (Sakara) aartsengel Uriël.

Mindfulness

Mindfulness is géén therapie, maar een zeer succesvolle methode om te leren omgaan met problemen en stress. Mindfulness geeft inzicht, rust en kracht.

Klankbeleving

Klankschalen worden toegepast in een klankbeleving vanwege de rustgevende klanken en ontspanning, Ervaar de vorm van een klankbeleving.

Contact


Belangrijk om te realiseren.

IET/ Reiki/ Seichem/ Reconnectieve Healing stellen geen diagnose, en genezen geen ziekte. 

Verder is IET/ Reiki/ Seichem/ Reconnectieve Healing niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen. 
Als IET/ Reiki/ Seichem / Reconnectieve Healing -behandelaar behandelen we het energetisch lichaam en ondersteunen we de klant hiermee in het zelfhelend proces.