Waarom een cursus?

Er zijn talloze motivaties om deel te nemen aan een cursus, maar de meest essentiële drijfveer is je eigen persoonlijke groei. Door het vergaren van meer kennis en vaardigheden leg je de basis voor je eigen ontwikkeling. Het stelt je in staat om je intuïtie te versterken en je spirituele bewustzijn te laten groeien. Dit bereik je door middel van beoefeningen zoals Reiki, SeichemTM, Integrated Energy Therapy (IET), meditatie en mindfulness.

Agenda

Op de agenda zie je de verschillende cursussen en workshops. 

Mocht er een datum zijn waarop je niet kunt laat het even weten, dan kunnen we eventueel naar een extra datum kijken. 

 

Kijk voor de Meditatie ook op de agenda. 

Intergrated Energy therapy

IET is ontwikkeld door Stevan J. Thayer, grondlegger van het Center of Being in de USA, en tevens gecertificeerd Reiki Master. (www.centerofbeing.com)

Reiki TM

De basis van Tera Mai Reiki is het door dr. Usui, een Japanse theoloog, herontdekte systeem van healen door middel van handoplegging. Genezen door energieoverbrenging is zo oud als de mensheid zelf.

Seichem TM

Tera-Mai TM Seichem bevat alle vier de helende elementen,

Aarde (Reiki) aartsengel Rafaël
Water (Sophi-el) aartsengel Gabriël
Lucht (Angelic-light) aartsengel Michaël
Vuur (Sakara) aartsengel Uriël.

Mindfulness

Mindfulness is géén therapie, maar een zeer succesvolle methode om te leren omgaan met problemen en stress. Mindfulness geeft inzicht, rust en kracht.

Klankbeleving

Klankschalen worden toegepast in een klankbeleving vanwege de rustgevende klanken en ontspanning, Ervaar de vorm van een klankbeleving.

Contact

Belangrijk om te realiseren.

IET/ Reiki/ Seichem/ Reconnectieve Healing stellen geen diagnose, en genezen geen ziekte. 

Verder is IET/ Reiki/ Seichem/ Reconnectieve Healing niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen. 
Als IET/ Reiki/ Seichem / Reconnectieve Healing -behandelaar behandelen we het energetisch lichaam en ondersteunen we de klant hiermee in het zelfhelend proces.