De Jaspis

Praktijk voor Natuurgeneeskunde.

Waarom zijn groenten en fruit zo belangrijk?

Fruit en groenten voorzien uw lichaam van belangrijke plantenstoffen (fytonutriënten), vitaminen en mineralen. Ideaal zou het zijn als deze dagelijks geconsumeerd zouden worden. Uw gezondheid zal ervan profiteren en u zult zich prettiger in uw vel voelen.

Deskundigen bevelen vijf porties fruit en groenten per dag aan. Om eerlijk te zijn, dat is niet altijd gemakkelijk te halen. Juice PLUS+® overbrugt dit gat door uw dagelijkse voeding aan te vullen met de meest belangrijke actieve ingrediënten in fruit en groenten. De vruchten en groente, vers van de velden, vormen de basis.

Dit wordt bevestigd door talrijke wetenschappelijke studies

Zo kwam hij tot de inmiddels beroemde uitspraak: "laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding". De stelling: -ziek door voeding- , is dus zeker niet nieuw, daarom ook is het zo triest dat ruim 2300 jaar geleden dit al eens gesteld werd en dat we nu die stelling nog al eens aan de kant schuiven en/of zelfs wordt genegeerd. Immers als bepaalde voedingsstoffen de oorzaak zijn van jouw aandoening of klachten, dan is iedere geneeswijze en therapie van regulier tot niet-regulier, van Westers tot Oosters, die deze foute voedingsstoffen niet wegneemt (elimineren middels een eliminatiedieet), slechts beperkt tot symptoombestrijding. Hippocrates wist het al nu jij nog.

Binnen de praktijk wordt aan de hand van o.a. een anamneseformulier/gesprek, een Bicom Bioresonantie test, QRMA test (Quatum Resonance Magnetic Analyser) getest of het functioneren van de darmen en daarmee samenhangend klachten en immuniteit verstoord is.

Problemen in de darmen hangen vaak samen met een verstoorde darmflora, voeding is een van de belangrijkste pijlers om je gezondheid op te bouwen of te behouden.


Groente, fruit en bessen